کتاب «999 راز فنگشویی» را شهرزاد ابوالحسنی به نگارش درآورده و توسط انتشارات سبزان به چاپ رسیده است. «فنگ» به معنای باد و «شویی» به معنای آب است. فنگشویی یک دانش و فلسفهی باستانی مربوط به چین باستان است. عمر این دانش را 5 هزار سال تخمین میزنند.
از فنگشویی برای پیدا کردن دکوراسیون مناسب و چیدمان درست اشیاء داخل خانه، باغ و ... استفاده میکنند تا بهترین اثر را بر سلامتی، شادی، موفقیت و هماهنگی بگذارد. به طور کلی میتوان انرژی مثبت را با این روش جذب کرد. امروزه معماران در نقاطی از جهان برای ساخت و یا حتی بازسازی خانهها از روشهای فنگشویی استفاده میکنند. «یین» و «یانگ» دو اصل ضروری در فنگ شویی هستند. در بطن این اصول، اعتقاد بر این است که بین یین و یانگ وجود تعادل امری ضروری است؛ چرا که اساس زندگی، خوبی، بدی، شادی و موفقیت همگی در تعادل میان آنها به ثمر خواهد رسید. اعتقاد بر آن است که هر چیزی در دنیا انرژی و روح دارد. از یک گیاه گرفته تا اجسام، همگی دارای شعور و آگاهی هستند و نسبت به رفتارهای ما واکنش نشان میدهند.
شکل قرار گرفتن وسیلهها در منزل یا محل کار و معماری ساختمان میتواند طوری تزیین و بازسازی شود که انرژی در آنها به حرکت در آیند و آرامش و خوشبختی را برای ساکنان به همراه داشته باشند. 5 نیروی بنیادین در فنگشویی وجود دارد. این 5 نیرو عبارتند از: آب، فلز، خاک، آتش و چوب. شهرزاد ابوالحسنی در کتاب «999 راز فنگشویی» این عناصر پنجگانه و انرژی آنها را برای ما بازگو میکند. دانش فنگشویی در دانشگاههای اروپایی و شرقی به عنوان رشتهای از علوم تدریس میشود.
زهرا یکی از خوانندگان کتاب در سایت دیجی کالا نظر خود را اینگونه بیان کرده است: «موارد بسیاری رو توضیح داده که من نمیدونستم و از خیلی از مطالبش استفاده کردم. فکر کنم یکی از مفیدترین کتابهایی هست که تا حالا گرفتم. به شما هم توصیه میکنم.»
«این کتاب عالیه میتونم بگم کامل و جامع و درعین حال خیلی روان و ساده همه مسائل رو توضیح داده و اینقدر کاربردیه که دوست دارین همون لحظه انجامش بدین. من که خیلی دوسش داشتم. بهتون پیشنهاد میکنم.»
در پیشگفتار کتاب، نویسنده از وجود فنگشویی در فرهنگ خود ما ایرانیها میگوید: «فنگشویی از گذشتههای دور در فرهنگ ما نیز وجود داشته است و بسیاری از نکات آن برای ما آشناست. مانند خانه تکانی عید که در فنگ شویی از آن بهعنوان پاکسازی نام برده شده است. یا نمادهایی که در سر سفره هفت سین میگذاریم مانند سکه که نماد ثروت است و نمادهای دیگر مثل سبزه و ماهی و غیره. اسفند دود کردن، گذاشتن آینه شمعدان در سر سفره عقد و یا در بعضی موارد از خوشقدم بودن موردی و یا آمد داشتن مکان و یا ماشینی صحبت کردن، پشت سر مسافر آب ریختن، استفاده از تابلوهای دعا در سر در خانهها، استفاده از نمک و آب نمک در پایین آوردن تب و خیلی از موارد دیگر.»
متنی که در ادامه میخوانید قسمتی از پشت جلد کتاب است: «شما میتوانید با تقسیمبندی خانه و آشنایی با عناصر مختلف این جای صحیح را پیدا کنید. اگر یک خانه از نظر معماری درست ساخته نشده باشد و یا اشیاء و وسایل خانه در جای مناسبی قرار نگرفته باشد و یا محلی که خانه در آن قرار دارد مناسب نباشد، میتواند ناراحتی، استرس، بیماری و شکست و بدشانسی را وارد زندگی افراد آن خانه کند. فنگشویی به شما نشان میدهد که مکانهای مناسب و مثبت کجا هستند و چگونه میتوان با استفاده از عناصر مختلف و ارتباط با آنها به آرامش و موفقیت رسید.»