لحن صمیمی این نویسنده و امیدی که در دل مخاطبان خود زنده میکند باعث شده آثارش خوانندگان زیادی داشتهباشد و در بین فارسیزبانان، ارادت به مولانا و شمستبریزی باعث محبوبیت او شدهاست. به طوری که این کتاب در کمتر از یک سال که از چاپ اولش میگذرد به چاپ چهارم رسیده است.
«در واقع خواستن چیزی از صمیم قلب و با نهایت عشق و تسلیمشدگی، در دل خود اعتمادی بیانتها دارد. خواستن چیزی با تقلا سرشار از حرص و دستوپا زدن و درگیری است و تمام اینها بهجز به تاخیر انداختن چیزی که میخواهی و دور کردن خودت از آن، کارکرد دیگری ندارد. باور قلبی و خواستن خالصانه چیزی به این معنی است: اعتماد به خواستهای که ابراز کردهای، محاسبه نکردن اینکه چگونه برایت رقم خواهد خورد و البته باور به این حقیقت که در هر اتفاقی که میافتد یا نمیافتد، خیری نهفته است.»
در بخش پیشگفتار کتاب، نویسنده فرایند نوشتن کتاب را اینطور توصیف میکند:
«یک روز نشستم و به این فکر کردم که اگر مولانا میخواست برای انسانهای عصر حاضر بیستویک قاعده بنویسد، چه قواعدی مینوشت. پس از مراقبه عمیقی که دراینباره انجام دادم و مدت زیادی که به این موضوع فکر کردم سیوپنج قاعده در ذهنم جان گرفت. آنها را در بیستویک قاعده خلاصه کردم، برای هرکدام داستانهایی از زندگی روزمرهام افزودم و در برخی مواقع با یافتههای علمی آنها را تکمیل کردم. پس از ماهها تلاش این کتاب نوشته شد.»
با ارزوی اینکه این کتاب مانند آب جریان بیابد و زیبایی بیافریند.
متن پشت جلد ۲۱ قانون مولانا با این جملات آغاز میشود:
«هر چیز منتظر زمان خودش است.
نه گل زودتر از زمانش باز خواهدشد، نه خورشید زودتر از زمانش طلوع خواهدکرد.
کمی صبر کن آن چیزی که متعلق به توست به سوی تو خواهد آمد.»
هاکان منگوچ نویسنده و نوازنده ترک است. او از نوجوانی به ساز نی علاقمند شده و به واسطه این علاقه، به یادگیری زبان عثمانی و تصوف و فلسفه صوفی روی آورده است.
او با برگزاری سمینارها و سخنرانیهای متعدد در زمینه عرفان و تصوف سعی در انتقال آموزههای
بزرگانی مانند مولانا، شمس تبریزی و یونس امره به زبان امروز دارد.
از دیگر نوشتههای هاکان منگوچ میتوان به "من نی هستم"، "هیچ ملاقاتی تصادفی نیست"، "دلت که پاک باشد داستانت پایان خوشی خواهد داشت" و "میان ماندن و رفتن اشاره کرد.
برای مشاهده محصولات مرتبط دیگر میتوانید از دسته بندی خرید کتاب انگیزشی نیز بازدید فرمایید.